Open Coffee 8 Oktober


Evenementgegevens


Klik hier om je direct aan te melden.

 

Waardevol Ondernemen

Is een onderneming van Martin Sebregts die zich profileert als on- en offline marketing regisseur.

Met behulp van o.a. ‘BRON-Survey’ optimaliseert Waardevol Ondernemen de kansen van relaties. En maakt ze sterker en zichtbaar voor [potentiële] cliënten.
Zo worden de resultaten van de marketinginspanningen van relaties verder verbeterd. 

De technieken en mogelijkheden in marketingland zijn de laatste jaren enorm toegenomen, maar vooral ook veranderd. Met gebruikmaking van SEO- [Google zoekmachine-optimalisatie], SEA- [Google adverteren], website- en sociale media kunnen veel meer mogelijkheden worden benut dan tot voor enige jaren. De toepassing daarvan wil nog wel eens tot keuzestress leiden.

www.waardevol-ondernemen.nl
staat náást haar relaties; helpt hen helderheid te scheppen in de wirwar van mogelijkheden. En begeleidt hen om de nieuw ontdekte mogelijkheden in te richten en te optimaliseren. 

Je huidige marketingmiddelen
worden door Waardevol Ondernemen bezien op effectiviteit. Met behulp van BRON-Survey worden nieuwe kansen geformuleerd en uitgedragen bij bestaande klanten.

Met een netwerk van specialistische dienstverleners zorgt Waardevol Ondernemen dat doelgroepen nòg effectiever worden bereikt. 

  • Waardevol Ondernemen staat voor openheid en transparantie. Verborgen kosten of onredelijk dure abonnementen worden blootgelegd en waar mogelijk beëindigd. Toeleveranciers worden scherp gehouden.
  • Waardevol Ondernemen zorgt dat iedereen de nodige informatie heeft. En dat alle inzet en expertise wordt benut.
  • Waardevol Ondernemen richt zo nodig nieuwe communicatiemiddelen in en optimaliseert Facebook- en Adwords-campagnes. Prestaties van toeleveranciers worden in kaart gebracht.

Aan de hand van korte overzichten worden de te nemen stappen doorgesproken en transparant gepresenteerd.

Eerste stap
Altijd dient de huidige aanpak als fundament voor vervolgstappen. Voor een intakegesprek, analyse en presentatie is circa 10 uur nodig. Dat komt neer op een investering van circa € 850,- waarvan slechts de helft in rekening wordt gebracht.

Met BRON-Survey 
definieert Waardevol Ondernemen het DNA van de organisatie; de effectiviteit van marketingkanalen en de geleverde kwaliteit en tevredenheid worden in kaart gebracht alsook de motivatie van klanten, enz. De corporate communicatie wordt door deze inzichten verrijkt.

De aanpak van BRON-Survey
BRON-Survey gebruikt een vaste structuur voor een snelle en optimale inrichting. Organisatiestructuur, diensten en producten van opdrachtgevers zijn uitgangspunten. Zo ontstaat een BRON van kansen en informatie voor iedereen die er belang bij heeft; zowel intern als extern.

  • BRON-Survey is een product van TOP Onderzoek en Waardevol Ondernemen.

Slim om erbij te zijn de 8e
Dat is weliswaar kosteloos en geheel vrijblijvend, maar het is toch fijn als je je hieronder even aanmeldt. Je gegevens verschijnen dan op deze pagina en wij weten hoeveel mensen we de 9e juli mogen verwachten in de http://www.brabantsekluis.nl/

We netwerken van 09:00 tot 11:30 uur.
Martin Sebregts komt om 09:30 uur aan het woord.

Je Elevator Pitch doen?
Prima! Wil je dat vooraf even laten weten?

Tot 8 oktober!

 

Aanmelden

Aanwezig